طرز تهیه مسقطی گردویی بسیار خوشمزه با دستور پخت آسان مخصوص شیراز

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 2
باردید دیروز : 31
بازدید هفته : 43
بازدید ماه : 43
بازدید سال : 278
بازدید کلی : 4129

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : یک شنبه 23 دی 1397
نظرات

طرز تهیه مسقطی گردویی بسیار خوشمزه با دستور پخت آسان مخصوص شیراز

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه مسقطی گردویی را آموزش می دهیم.

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه مسقطی گردویی

نشاسته پودر شده :♥: نصف لیوان

شکر :♥: 2 لیوان

روغن مایع :♥: نصف پیمانه

گلاب :♥: 2 لیوان

آب سرد :♥: 4 لیوان

مغز گردو :♥: یک لیوان

خلال پسته :♥: به مقدار لازم

زعفران دم کرده :♥: به مقدار لازم (به دلخواه)

طرز تهیه مسقطی گردویی ، مسقطی گردویی ، مسقطی ، باسلوق ، راحت الحلقوم ، masghati

مسقطی سوغاتی معروف شهر شیراز است و با نام های باسلوق و راحت الحلقوم هم معروف است.

رز سرخ

طرز تهیه مسقطی گردویی

برای تهیه مسقطی ابتدا نشاسته را برای مدتی خیس کنید تا ترشی آن گرفته شود.

سپس نشاسته را با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود. مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.

سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و نشاسته حل شده را درون آن بریزید.

هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود و بوی خامی نشاسته از بین برود و خودش را بگیرد و سفت شود.

در این مرحله شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و روغن مایع را به آن اضافه کرده و روی حرارت هم می رنیم تا مخلوط قوام یابد.

    20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کنید.

مدام هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد.

حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود.

مواد را از روی حرارت بردارید و به صورت داغ روی سطح پلاستیک فریزر به قطر نیم سانتی متر بریزید.

گردوهای خرد شده را وسط آن بریزید و آن را لوله کنید.

سپس پلاستیک فریزر را باز کرده و سطح مسقطی را با پودر نارگیل بپوشانید و مجددا آن را با پلاستیک فریزر پوشانده و به مدت پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از اینکه سفت شد و خودش را گرفت آن را به سلیقه خود برش زده و در ظرف دلخواه بچینید.

 این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.

رز سرخ

طرز تهیه مسقطی گردویی ، مسقطی گردویی ، مسقطی ، باسلوق ، راحت الحلقوم ، masghati

طرز تهیه مسقطی گردویی بسیار خوشمزه با دستور پخت آسان مخصوص شیراز



تعداد بازدید از این مطلب: 21
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود