آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه مسقطی گردویی را آموزش می دهیم.
نشاسته پودر شده :♥: نصف لیوان
شکر :♥: 2 لیوان
روغن مایع :♥: نصف پیمانه
گلاب :♥: 2 لیوان
آب سرد :♥: 4 لیوان
مغز گردو :♥: یک لیوان
خلال پسته :♥: به مقدار لازم
زعفران دم کرده :♥: به مقدار لازم (به دلخواه)
مسقطی سوغاتی معروف شهر شیراز است و با نام های باسلوق و راحت الحلقوم هم معروف است.
برای تهیه مسقطی ابتدا نشاسته را برای مدتی خیس کنید تا ترشی آن گرفته شود.
سپس نشاسته را با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود. مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.
سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و نشاسته حل شده را درون آن بریزید.
هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود و بوی خامی نشاسته از بین برود و خودش را بگیرد و سفت شود.
در این مرحله شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و روغن مایع را به آن اضافه کرده و روی حرارت هم می رنیم تا مخلوط قوام یابد.
20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کنید.
مدام هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد.
حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود.
مواد را از روی حرارت بردارید و به صورت داغ روی سطح پلاستیک فریزر به قطر نیم سانتی متر بریزید.
گردوهای خرد شده را وسط آن بریزید و آن را لوله کنید.
سپس پلاستیک فریزر را باز کرده و سطح مسقطی را با پودر نارگیل بپوشانید و مجددا آن را با پلاستیک فریزر پوشانده و به مدت پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه سفت شد و خودش را گرفت آن را به سلیقه خود برش زده و در ظرف دلخواه بچینید.
این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع